littekencreme kind
8 oktober 2021

Edula® zalf is te gebruiken voor alle leeftijden

Er komen zoveel gebeurtenissen voor in je leven die een litteken kunnen veroorzaken. Maar bij kinderen is de kans nog veel groter. Wanneer ze echt klein zijn is het natuurlijk veel vallen en opstaan en wanneer ze wat groter zijn is het veelal ravotten en stoeien. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje en voor je het weet verwonden ze zichzelf, wat in sommige gevallen kan leiden tot een litteken. Ben jij op zoek naar de beste littekencreme voor een kind gebruik dan Edula® zalf.

TIP: Bestel Edula® zalf dé littekenzalf voor het hele gezin >>

Wat is een litteken?

Een litteken is een zichtbare afwijking van de huid van je kind wat het gevolg is van genezing na een wond. Bij de genezing van een wond wordt de huid hersteld met bindweefsel. Echter hersteld dit nooit zoals het oorspronkelijke weefsel. Waardoor er meestal een zichtbare afwijking zal vormen.

Leeftijd speelt hierbij wel een rol, want bij de oudere huid duurt wondgenezing vaak langer. De huid van een kind geneest echter sneller. Daarbij is er wel een grotere kans dat er een teveel aan “nieuwe huid” vormt, waardoor er dikkere en/of grotere littekens kunnen ontstaan. Ook de kans op een hypertrofisch of keloïd litteken is groter bij een kind(1).

Wanneer alleen de bovenste laag (de opperhuid) beschadigd, zal je geen litteken krijgen. Wanneer er ook diepere huidlagen beschadigd raken vergroot de kans dat je een (blijvend) litteken krijgt. Bij een litteken duurt het maximaal 2 jaar tot deze uitgerijpt is. In die periode kan je nog invloed uitoefenen op het uiterlijk. Daarna kan je alleen nog de klachten verminderen of verhelpen.

KORTOM:
Wondgenezing gaat bij een kind vaak sneller dan bij oudere mensen. Hierdoor vergroot echter wel de kans dat er dikkere of grotere littekens ontstaan.

Beste littekencreme kind

Voor je kind wil je het allerbeste, of hij/zij nou een recente verwonding of bijvoorbeeld acne, eczeem of waterpokken heeft. Je wilt voorkomen dat er littekens ontstaan. Dus zoek jij een littekencreme voor je kind? Zoek dan niet verder. Edula® zalf is multi toepasbaar en te gebruiken voor alle leeftijden, al vanaf 0 jaar.

Edula® zalf heeft zich al ruim 35 jaar bewezen als een veilig en natuurlijk product en zeer geschikt om littekens en allerlei andere huidproblemen te behandelen. Het is een zalf die door vooraanstaande dermatologen en farmaceuten is ontwikkeld. Verder heeft het in klinische toepassingen bij vele duizenden patiënten zijn waarde bewezen.

Edula® zalf heeft als eigenschap dat het een vochtvasthoudende en regulerende zalf is. Het verbetert de uitwisseling van vocht tussen de laagjes van de opperhuid onderling. Edula® zalf zorgt voor een beschermlaagje waardoor de huid wordt gehydrateerd. Dankzij het herstellende vermogen genezen wonden mooier en sneller. De kans op littekens wordt daardoor aanzienlijk verminderd. Daarnaast zullen eventuele klachten zoals pijn of jeuk verminderen.

Littekencreme kind, gebruik:

Voor het beste resultaat breng je Edula® zalf de eerste twee maanden 2 á 3 maal daags aan op het litteken van je kind. Dit kan direct na het sluiten van de wond en een week nadat eventuele hechtingen zijn verwijderd. Waar mogelijk de wond afdekken met een gaaskompres. De derde en vierde maand volstaat 1 á 2 maal per dag. Daarna gebruik je Edula® zalf zolang als nodig 1 maal per dag. De zalf dient niet in gemasseerd te worden bij recente worden! Lees voor het gebruik de bijsluiter

  • Vochtvasthoudende en wond-helende zalf
  • Geschikt voor het hele gezin vanaf 0 jaar
  • Vermindert jeuk, pijn en roodheid
  • Voorkomt ontstekingen
  • Geschikt voor elk huidtype
  • 100% veilig en natuurlijk

Check ook eens de ervaringen van anderen en de resultaten die met Edula® zalf geboekt zijn.

Bestel Edula® zalf hier en ontdek direct de effectieve werking >>

Littekencreme kind: Edulazalf littekenzalf, 30 gram en 15 gram tubes afgebeeld in doosjes

Lees ook:

Processierups uitslag | effectief behandelen met Edula® zalf! (edulazalf.nl)

Vond jij dit een interessant artikel? Deel het dan met je vrienden.
Geschreven door: Mahai

Geef een reactie


0