Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van Edulazalf en de website waarop deze wordt aangeboden. Door gebruik te maken van Edulazalf en deze website ga je akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals uiteengezet in deze disclaimer. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij je geen gebruik te maken van Edulazalf of deze website.

Algemeen

Edulazalf is een huidverzorgingsproduct dat met de grootst mogelijke zorg is ontwikkeld en getest. Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige producten te bieden die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen.

Productinformatie

De informatie op onze website en in verband met Edulazalf is bedoeld voor informatieve doeleinden. Hoewel wij ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de verstrekte informatie. De informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Edulazalf kan ook verschillen van persoon tot persoon, en wij bieden geen garanties met betrekking tot individuele resultaten.

Gebruik en toepassing

Edulazalf is bedoeld voor extern gebruik op de huid zoals aangegeven in de productinstructies. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing te volgen en het product niet op andere wijze te gebruiken dan zoals is voorgeschreven. Raadpleeg een arts of dermatoloog als je twijfels hebt over het gebruik van Edulazalf, met name als je allergieën, huidproblemen of andere gezondheidsaandoeningen hebt.

Resultaten en Garantie

Individuele resultaten kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder huidtype, leeftijd en toepassingsfrequentie. Edulazalf biedt geen garanties met betrekking tot de effectiviteit van het product voor individuele gebruikers. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig gebrek aan gewenste resultaten.

Aansprakelijkheid

Edulazalf is niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade of letsel als gevolg van het gebruik of de onmogelijkheid om Edulazalf te gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot allergische reacties, bijwerkingen of ongewenste effecten. Het gebruik van Edulazalf is geheel op eigen risico.

Externe Links

Onze website kan links naar externe websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor eventuele schade die kan voortvloeien uit het gebruik ervan. Het volgen van links naar externe websites gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.

Wijzigingen in de Disclaimer

Deze disclaimer kan te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Wijzigingen treden onmiddellijk in werking bij plaatsing op deze website. Wij raden je aan deze disclaimer regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contactinformatie

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem dan contact op via de contactinformatie vermeld op onze website.

Laatste bijwerking: 08-12-2023

0