Mijn verhaal

Hallo ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Mahai, moeder van 2 dochters en eigenaar van Pharmacer. Pharmacer is een familiebedrijf; ik heb het bedrijf overgenomen van mijn zus die een aantal jaren geleden helaas is overleden en sindsdien zet ik mij met ziel en zaligheid in om mensen met littekens te helpen deze te minimaliseren middels het gebruik van Edula® zalf. Omdat deze zalf multi-toepasbaar is help ik ook veel mensen met andere uiteenlopende klachten of huidaandoeningen.

Edula® zalf bestaat al ruim 35 jaar en is ontwikkeld door mijn vader. Ik ben ermee opgegroeid en heb hem als kind zelfs nog geholpen met bijsluiters vouwen. En nu run ik al een tijdje mijn eigen webshop, waar blijft de tijd..? Edula® zalf werd voorheen alleen in ziekenhuizen en medische klinieken gebruikt voor vele jaren en evenzoveel toepassingen, maar door de vraag die de patiënten daarna nog hadden is het ook op de particuliere markt geïntroduceerd door de firma Pharmacer.

Ik sta volledig in voor de werking van onze producten zoal Edula® zalf. Ik gebruik het zelf met grote regelmaat in het gezin, zoals bij; valpartijtjes van de jongste, acne bij de oudste, de hond die geopereerd is en zelf toen ik onlangs een chemische peeling heb gehad. Het is echt een multi-toepasbare zalf, want ik gebruik het bijvoorbeeld ook als lippenbalsem. Waar het nog meer voor te gebruiken is kan je lezen op de pagina toepassingen.

Wat dit product onderscheid van de concurrenten is dat ik echte resultaten kan laten zien. Van mijzelf, mijn zus en andere gebruikers. Check ze maar op de resultaten pagina.

En had ik al verteld dat het product volledig natuurlijk is en dat er uiteraard geen dierproeven aan te pas komen bij de ontwikkeling?

Wij willen met dit bedrijf en product ervoor zorgen dat mensen die onverhoopt littekens oplopen deze op een effectieve manier kunnen behandelen en zodoende eventueel leed over het aanzicht hiervan te kunnen minimaliseren.

Edula® Skincare

Ik ben verheugd om onze reis naar optimale huidverzorging voort te zetten met de introductie van twee nieuwe producten bij Edula! Terwijl onze befaamde Edula® zalf zich al meer dan 35 jaar heeft bewezen als een kwalitatief hoogwaardig product met echte resultaten, breidt ik nu ons assortiment uit met een verfrissende Cleanser & Toner en een zeer krachtige anti-age Serum onder de naam Edula®Skincare. Kijk op de homepage voor meer informatie.

Onderbouwd door studies en onderzoek

De artikelen die ik schrijf op gebied van gezondheid en huidherstel, zijn afkomstig van wetenschappelijk onderzoek. Hier gebruik ik o.a. het platform Pubmed voor en de US National Library Of Medicine.

Daarnaast kan je ook altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Wij staan klaar voor jou!

Mahai, eigenaresse van de firma Pharmacer waar www.edulazalf.nl onder valt.

1