Reviews

Edulazalf.nl reviews via Trustpilot.com

Reviews via trustpilot zijn onafhankelijke beoordelingen van onze klanten. Zij lieten na bestelling via onze webshop hun reactie achter over onze service en producten.

Chantal

Ik ben zeer tevreden over deze zalf, ik gebruik het voor een groot litteken op mijn onderarm. Toen ik Edulazalf op advies van een vriend had gekocht, merkte ik al snel dat de jeuk verdween en het litteken binnen 2 maanden heel mooi geheeld was.

Esther

Mijn zoon had erg last van waterpokken. Vanwege de jeuk bleef hij krabben. Ik was bang dat er littekens zouden ontstaan, maar door het gebruik van edulazalf is er niets meer van te zien. Super!

Bob

Edula zalf is echt een aanrader, ik gebruik het al jaren voor verschillende huidproblemen. Het is echter ook ideaal voor kinderen. Elke ouder weet dat opgroeien gaat met vallen en opstaan. De knieën van mijn dochter zien er mooi uit ondanks de vele valpartijen.

Soraja

Ik heb edulazalf gebruikt na een borstvergroting. Ik ben zeer tevreden, de littekens zijn zo goed als weg. Het ziet er helemaal natuurlijk uit.

Margareth

Ik heb onlangs een flinke snee…

Ik heb onlangs een flinke snee opgelopen in mijn onderarm en werd door een vriendin gewezen op deze zalf. Nadat de wond gesloten was ben ik meteen dagelijks gaan smeren en nu een kleine 2 maanden verder zie ik er vrijwel niks van terug.

Ashley

Topproduct!

Hele fijne zalf, is overal voor te gebruiken. Klein beetje is al genoeg dus gaat lang mee. Al meerdere tubes gekocht, voor mezelf en om weg te geven. Zeker aan te bevelen, 10/10!

Monika Laan

Edula is echt een fijne zalf

Edula is echt een fijne zalf! Mijn moeder is een paar jaar geleden geopereerd aan haar wallen/oude littekens onder haar ogen van een eerdere operatie en gebruikte daarna de crème om littekens tegen te gaan. Het is erg mooi genezen!! En zelf gebruik ik het met regelmaat in de winter maanden bij mijn kinderen bij schrale plekken of eczeem. Ik ben erg blij met deze crème en je hebt er weinig van nodig.

Consumer

Echt een aanrader!

Eindelijk een zalf gevonden die doet wat gezegt wordt wat een zalf zou moeten doen.
Fijne zalf, raad deze dan ook zeker aan om te gebruiken

Jannus Horst

Ik heb de zalf gebruikt na een…

Ik heb de zalf gebruikt na een kijkoperatie bij mijn buik. In rap tempo heeft het de littekens laten wegtrekken wen vervagen en ze zijn mooi zacht en glad geworden over tijd. Zeker een aanrader dus!

Anneliese

Geweldige littekencrème

Geweldige littekencrème, die littekens minder zichtbaar maakt als je deze gebruikt zoals de bijsluiter voorschrijft. Ik ben erg tevreden en zal deze crème zeker aanraden! Bedankt EDULAZALF

Desire Evegroen

Super tevreden!

Ik gebruik Edulazalf al jaren voor mijn huid en ben hier heel erg tevreden over. De zalf doet echt wat hij belooft en ook de service en snelle levering zijn top!

Lisanne Lentjes-Hartemink

De beste littekencreme die er bestaat.

De beste littekencreme die er bestaat.
De wond die ik had, nadat ik mij verbrand had met thee begon erg te jeuken. Toen ik edulazalf ben gaan gebruiken verdween de jeuk en er is geen littekenvorming ontstaan.

Timo

Voor mij de allerbeste zalf!

Deze zalf werkt snel en doet wat het belooft. Ben al van een aantal littekens af en gebruik de zalf ook tegen mijn droge handen door het vele wassen. Super!

Damar Nieuwenhuis

Fantastische werking

Edula werkt fantastisch voor mijn huid. Het heeft ook een fantastische werking voor mijn schrale lippen. In de ochtend en voor het slapen gaan smeer ik mijn lippen er altijd mee in. Nooit meer last van droge lippen. Echt top! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Sylvia va den Top

Perfect als dagcreme

Edulazalf gebruik ik al jaren als dagcreme. Perfecte creme voor mijn huid en kleine wondjes/vlekjes in het gezicht, verdwijnen voor je het door hebt. Zelfs mijn schoonheidsspecialiste geeft aan dat mijn huid weinig gebreken heeft qua vocht, rimpels etc. Wil niet meer zonder EDULAZALF !!

Kim Akbayir-evers

Edula zalf is echt een aanrader

Edula zalf is echt een aanrader, wij gebruiken het al jaren voor verschillende huidproblemen. Het is ook ideaal voor kinderen, Mijn zoontje komt regelmatig met schaaf wonden thuis maar dankzij de zalf zie je er niks meer van. Ook gebruikt onze dochter het voor haar acne ideaal!

Sandra van der Vlies

Perfecte ervaring met Edula zalf

Enkele jaren geleden kokend water over mijn onderarm gehad, deze nabehandeld met Edulazalf en het is echt mooi geworden en boven verwachting geheeld, ik heb er gelukkig geen littekens aan overgehouden. Vanaf dat moment is de Edulazalf een musthave in de verbanddoos, zelfs bij kleine wondjes, puistjes of schaafwonden van de kids, komt te tube direct tevoorschijn.

Kim Huijsmans

Ik zweer bij deze zalf!

Vorig jaar bevallen van mijn dochter dmv een keizersnede, ik ben na een maand begonnen met het smeren van edula zalf en mijn litteken is nu al aanzienlijk minder! Ik durf weer in bikini! Ik zweer bij deze zalf.

Michel van Hummel

Wat een topproduct!

Na meerdere operaties aan mijn rug werd het litteken alleen maar lelijker. Ik ben nu een paar maanden met deze zalf aan het smeren en het ziet er nu al 100x beter uit. Een regelrechte aanrader!!!

Uelle Camron

Top product!!

Top product voor de droge gevoelige huid ??

Geurdo

Erg tevreden over die product de…

Erg tevreden over die product de litteken op mijn arm is zeker minder zichtbaar geworden door het smeren met EDULAZALF echt een aanrader

Halli86

Je krijgt waar je voor betaald

Na een kijkoperatie bij men buik heb ik de zalf een aantal maanden gebruikt en alle littekens zijn mooi weggetrokken en weggevaagd. Er is inmiddels bijna niets meer van te zien. Ik ben goed tevreden met het resultaat.

Valerieroosm

Aanrader!

Gebruikt na chirurgische ingreep, erg prettig.
Mijn huid is heel gevoelig en kan weinig hebben maar deze zalf was perfect voor mij.
Zeker een aanrader.

Oosterbeekje

Hele fijne zalf !

Ik gebruik Edulazalf al jaren voor mijn huid en ben hier heel erg tevreden over. De zalf doet echt wat hij belooft en ook de service en snelle levering zijn top!

ChajaV

Fijne zalf!

Smeert goed uit, zuinig in gebruik. Helpt goed bij eczeem in combinatie met een probiotica.

AriedeGladde

Top product

Het is een fijn zalfje goed uit te smeren en voldoet aan de verwachting

TimothyBreem

Goeie zalf

Ik heb deze littekenzalf gekocht voor het behandelen van mijn litteken. Dagelijks heb ik de zalf op mijn arm gesmeerd en het litteken is niet meer zichtbaar. De zalf smeert goed uit en gaat lang mee. Ik zorg dat ik altijd een tube in huis heb.

Damar1984

Fantastische zalf

Ik ben heel erg blij met de Edulazalf. Ik gebruik het net zoals ik vroeger de Purol altijd gebruikte. Echter vind ik de Edulazalf nog nét wat fijner smeren en genezen mijn oneffenheden op mijn huid een stuk sneller. Ook is er daarna geen spoor meer zichtbaar van bepaalde irritaties op mijn huid. Ik vind het een aanrader om altijd in huis te hebben. Vooral ook als je kinderen hebt.

Rubina Evegroen

Hele goede zalf

Edula Zalf is echt een aanrader! Ik gebruik het zelf al jaren en ook op het kinderdagverblijf waar ik werk gebruiken wij het voor de kinderen.