huidherstellende crème: afbeelding van een dame waarvan de helft van het gezicht uitgedroogd is.
31 maart 2021

Wil jij je huid herstellen? Lees dan snel verder

Heb jij onlangs een medische ingreep ondergaan of heb je wellicht een huidaandoening waardoor je je huid wilt herstellen? En zoek je een huidherstellende crème of zalf? Zoek dan niet verder. Edula® zalf is dé multi toepasbare littekenzalf die een oplossing biedt voor vele aandoeningen.

TIP: Zoek jij de beste zalf om je huid direct te herstellen? Gebruik dan deze >>

Huidherstellende crème of zalf?

Er is een duidelijk verschil tussen een crème en een zalf. Een crème is een verzorgingsproduct dat je bijvoorbeeld gebruikt voor een droge huid zonder dat dit een aandoening of ziekte is. Crèmes worden dus vooral cosmetisch gebruikt. Een crème is een samenstelling van water en vet. Edula® zalf, en vergelijkbare zalven, kunnen gebruikt worden om aandoeningen of ziektes te behandelen en zo de symptomen te bestrijden. Ze vinden vooral toepassing in de farmaceutische sector. Een zalf is een vet smeersel waar weinig water in zit. De functie van een zalf is het vocht in de huid te laten zitten door het beschermen van de huid met een vettig laagje. Een zalf beschermt daarom beter dan een crème. Een zalf zorgt ervoor dat de huid vet blijft en niet uitdroogt.

KORTOM:

  • Een zalf is een vet smeersel, hierin zit weinig water

  • Een crème is een samenstelling van water en vet

Wanneer een huidherstellende crème of zalf gebruiken?

De huid is je grootste orgaan en deze heeft verzorging en aandacht nodig. Zeer zeker als je je huid hebt laten behandelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een medische ingreep, een cosmetische ingreep, een laserbehandeling, het zetten van een tatoeage of na een ontharing.

Na zulk soort behandelingen of ingrepen is de huid vaak geïrriteerd en dan dient deze direct gekalmeerd en verkoeld te worden. De huid moet zichzelf goed kunnen herstellen, daarbij kan je hem een handje helpen met een goede hydraterende zalf. Zo kan de huid zich makkelijker herstellen, hydrateren en bovendien kalmeren. Water is absoluut essentieel voor de normale werking van de huid en vooral voor de buitenste laag(1).

Voorbeelden wanneer je een huidherstellende zalf kunt gebruiken:

KORTOM:
De huid moet zichzelf goed kunnen herstellen, zeker nadat je deze hebt laten behandelen, daarbij kan je hem een handje helpen met een goede hydraterende zalf.

De huid herstellen met Edula® zalf

Littekenvorming is het natuurlijke en genezende reactie proces van het lichaam om de huid te herstellen na een verwonding. Overmatige littekens kunnen echter aanzienlijke functionele, cosmetische en psychologische problemen veroorzaken. Help de zichtbaarheid van littekens te verminderen met Edula® zalf. Edula® zalf helpt daarnaast het littekenweefsel, dat soms pijnlijk of hard aan kan voelen, soepel en zacht te houden.

Naast dat Edula® zalf gebruikt wordt ter voorkoming van littekens heeft het door de bijzondere vocht inbrengende en regulerende eigenschappen veel meer toepassingen om de huid te herstellen. Alle bovengenoemde voorbeelden kunnen met Edula® zalf behandeld worden. Het is dus met recht een multi toepasbare littekenzalf.

Edula® zalf heeft zich al ruim 35 jaar bewezen als een veilig en natuurlijk product. Het is een zalf die door vooraanstaande dermatologen en farmaceuten is ontwikkeld. Verder heeft het in klinische toepassingen bij vele duizenden patiënten zijn waarde bewezen. Edula® zalf verbeterd de uitwisseling van vocht tussen de laagjes van de opperhuid onderling. Edula® zalf zorgt voor een beschermlaagje waardoor de huid wordt gehydrateerd. Dankzij het herstellende vermogen geneest de huid mooier en sneller en wordt de kans op eventuele littekens aanzienlijk verminderd. Daarnaast zullen eventuele klachten zoals pijn, roodheid of jeuk verminderen.

  • Vochtvasthoudende en wond-helende zalf
  • Geschikt voor het hele gezin vanaf 0 jaar
  • Vermindert jeuk, pijn en roodheid
  • Voorkomt ontstekingen
  • Geschikt voor elk huidtype
  • 100% veilig en natuurlijk

Check ook eens de ervaringen van anderen en de resultaten die met Edula® zalf geboekt zijn.

Bestel Edula® zalf hier en ontdek direct de effectieve werking >>

Huidherstellende creme: Edulazalf littekenzalf, 30 gram en 15 gram tubes afgebeeld in doosjes

Lees ook:

Zalf voor wondjes | Edula® zalf | Bevorderd het herstelproces (edulazalf.nl)

Vond jij dit een interessant artikel? Deel het dan met je vrienden.
Geschreven door: Mahai

Geef een reactie


0