natuurlijke facelift
7 februari 2023

Natuurlijke facelift: Wat is het en hoe doe je dat?

Naarmate we ouder worden, wordt dit ook zichtbaar in ons gezicht en op andere plekken van het lichaam. Dit is heel natuurlijk en helemaal niks om je voor te schamen. Toch zijn er mensen die zich er fijner bij voelen om deze tekenen van veroudering of ouderdom te verminderen. Dat is ook niet gek, je zit ten slotte lekkerder in je vel wanneer je tevreden bent met je lichaam. Veel behandelingen zijn echter vrij ingrijpend, waardoor je al snel naar alternatieven op zoek gaat. Gelukkig is er een goed en veilig alternatief: een natuurlijke facelift. Wat dit inhoudt en hoe je het bereikt, lees je hier!

Op zoek naar een zalf die de huid voedt en hydrateert? Gebruik deze >>

Wat is een natuurlijke facelift?

Wanneer je denkt aan een facelift, denk je waarschijnlijk aan een cosmetische operatie waarbij je huid wat strakker wordt getrokken, waardoor je rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Dit is echter een vrij ingrijpende ingreep. Een natuurlijke facelift heeft eenzelfde soort effect, maar dan zonder dat je er een operatie voor nodig hebt (1). Een natuurlijke facelift is minder ingrijpend voor het lichaam en heeft vaak ook een kortere of geen herstelperiode. Toch is er geen één definitie van een natuurlijke facelift en heb je hier ook nog verschillende soorten van.

Facelift met een laser

Je kan een natuurlijke facelift krijgen met behulp van een fractionele laser. Deze laser helpt om de huidstructuur te verbeteren en om de huid strakker te maken. De laser maakt allemaal microscopische gaatjes in de huid en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van collageen. Je lichaam repareert deze gaatjes door ze met collageen te vullen, waardoor je huid er strakker uit komt te zien.

Natuurlijke facelift bereiken met speciale crèmes en zalven

Naast dat je een laserbehandeling kan volgen om een natuurlijke facelift te krijgen, kan je ook gebruik maken van crèmes en zalven die de huid er strakker uit laten zien. Dit zijn vaak middelen met natuurlijke ingrediënten die de huid voeden en hydrateren, waardoor er minder snel fijne lijntjes ontstaan. Daarnaast helpen ze je met stralen zodat je er gelijk een jonge look van krijgt.

KORTOM:
Een natuurlijke facelift is een facelift waarbij er geen operatie aan te pas komt. Je huid wordt dus op een natuurlijke manier strakker gemaakt. Je hebt nog verschillende soorten natuurlijke facelifts, zoals een facelift met een laser of eentje door middel van crèmes of zalven. 

Edula® zalf gebruiken bij een natuurlijke facelift

Wanneer de huid verouderd, verliest het zijn elasticiteit. Ook produceert je huid minder natuurlijke oliën die normaal gesproken voor genoeg voeding en een volle uitstraling zorgen. Hierdoor kunnen er fijne rimpels ontstaan die later veranderen in diepere rimpels (2). Edula® zalf helpt bij het herstellen van de elasticiteit van de huid en zorgt voor voldoende voeding binnen de huidlagen, waardoor de huid weer zijn jonge en gezonde uitstraling terugkrijgt (3). Edula® zalf is namelijk gebaseerd op een Calendula tinctuur en het heeft zowel een voedend als hydraterend effect op de huid. Wanneer je last hebt van kraaienpootjes of fijne lijntjes, is dit een perfecte zalf om je te helpen deze te verminderen.

Breng twee á driemaal daags Edula® zalf aan op de plekken van het gezicht die je wil “liften” en laat het goed intrekken. Het is belangrijk dat je het laat zitten tot het ingetrokken is, zodat het goed diep in de huid terecht komt. (bijvoorbeeld aanbrengen voor het slapen gaan) Daar voedt het de huidcellen die hierdoor beter in staat zijn om vocht vast te houden en er voller en strakker uit gaan zien. Dit is ook zichtbaar op de huid. Edula® zalf is geschikt voor alle huidtypen. Lees voor gebruik de bijsluiter. 

Alle voordelen van Edula® zalf op een rijtje: 

 • Vochtvasthoudende en wond-helende zalf
 • Geschikt voor het hele gezin vanaf 0 jaar
 • Vermindert jeuk, pijn en roodheid
 • Voorkomt ontstekingen
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Geschikt om te gebruiken bij andere huidklachten zoals brandwondeneczeemrosaceadroge huidlittekens en wondjes.

Check ook eens de ervaringen van anderen en de resultaten die met Edula® zalf geboekt zijn.

Bestel Edula® zalf hier >>

Edulazalf 30 gram tube

Lees ook:

Hoe ontstaan rode bultjes schaamstreek?

Vond jij dit een interessant artikel? Deel het dan met je vrienden.
Geschreven door: Rozemarijn

Reacties

  Goedenmorgen,

  Is deze creme ook te bestellem voor retail prijs voor in mijn salon?

  Met vriendelujke groet,

  Ursula phoelich

Geef een reactie


0