bio whey protein
25 augustus 2023

Op zoek naar bio whey protein? Dit is de TOP 3!

Of je nu graag spiermassa wil kweken of juist een verzadigend tussendoortje wil, whey protein is een ideale optie daarvoor! Whey protein is namelijk een ontzettend grote bron van eiwitten zonder al te veel andere voedingsstoffen zoals koolhydraten en vetten. Het is daarom geschikt voor zowel mensen die spiermassa willen kweken als mensen die willen afvallen. Toch kan het lastig zijn om een goede en gezonde variant te vinden. Wij helpen je graag op weg met behulp van deze bio whey protein TOP 3!

Wat is whey protein?

Whey protein is een eiwitpoeder dat gemaakt wordt van melkwei. Dit blijft over tijdens het produceren van kaas. Het heeft een ontzettend hoog eiwitgehalte en kan snel opgenomen worden door het menselijk lichaam. Dankzij de grote hoeveelheid eiwitten draagt het bij aan de opbouw van spiermassa en het herstellen van spieren na een flinke sportsessie. Het is daarnaast ook effectief bij het afvallen omdat het je een flink verzadigd gevoel geeft.

Weipoeder is in theorie eigenlijk hetzelfde als whey protein. Het verschil zit hem in de productie. Wei is veel minder geconcentreerd en daardoor vaak ook minder zuiver. Er zitten meer koolhydraten, vetten en lactose in waardoor deze minder snel gebruikt wordt door sporters.

Bio Whey Protein TOP 3:

  1. Ekopura Natural Whey Protein Vanilla
  2. Vitals – Wei Proteïne
  3. NutraBio Classic Whey Protein

Deze TOP 5 is samengesteld aan de hand van kwaliteit, werking, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5, zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

1. Ekopura Natural Whey Protein Vanilla

Hou je van natuurlijk? Dan is de Bio whey protein van Ekopura een goede keus! Dit eiwitpoeder bevat geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen en kleurstoffen. Het bestaat voor 78% uit eiwitten en per dosis krijg je slechts 92 calorieën binnen. Het is geheel GMO- en sojavrij en ook geschikt voor vegetariërs. Er zit een maatschep met een volume van 25 gram bij inbegrepen. Lees hier 23 reviews >>

bio whey protein

Bestel hier Ekopura het goedkoopst >>

2. Vitals – Wei Proteïne

De whey proteïne van Vitals bevat niet alleen veel eiwitten, maar het bevat ook nog eens een volledig aminozurenprofiel. Deze bouwstenen zijn essentieel voor een gezond lichaam en daarom super nuttig om in je eiwitshake te hebben! De ingrediënten in dit poeder zijn 100% van natuurlijke oorsprong en worden niet synthetisch gefabriceerd. Lees hier 1 review >>

bio whey protein nr2

Bestel hier Vitals het goedkoopst >>

3. NutraBio Classic Whey Protein

Ten slotte hebben we nog deze bio whey protein van NutraBio met een lekker smaakje. Deze “Classic Whey” heeft namelijk strawberry shortcake smaak en wel 25 gram eiwitten per portie! Het poeder is geheel GMO-vrij en kosher. Het is koolhydraat- en vetarm en het bevat alleen biologische en natuurlijke ingrediënten zonder rare toevoegingen. Ideaal dus voor de bewuste sporter! Lees hier de reviews >>

bio whey protein nr3

Bestel hier Nutrabio het goedkoopst >>

Tot Slot – Bio Whey Protein

Uiteindelijk gaat het erom dat jij een proteïnebron vindt die bij jou past. Deze biologische varianten zijn zo puur mogelijk en daarom hartstikke goed voor je lichaam. Of je nu voor een neutrale smaak kiest zoals die van Vitals, of juist een uitgesproken smaak zoals die van Nutrabio, het is geheel aan jou. Bekijk bovenstaande opties op je gemak en beslis!

Wij hebben deze TOP 5 volledig onafhankelijk en met zorg voor je samengesteld. Dergelijke lijsten zijn zelden helemaal objectief, want een persoonlijke voorkeur speelt altijd mee. Echter kan je uit de reviews van gebruikers zeer zeker een goed beeld krijgen van de prijs-kwaliteit verhouding en van het gebruiksgemak. Wij raden dus ook zeker aan om deze reviews te lezen.

Op zoek naar een zalf die helpt bij rode uitslag onder je baard? Gebruik dan deze >>

Edulazalf 30 gram tube

Bekijk ook:

Op zoek naar een motor beschermhoes? Dit is de TOP 5!

Vond jij dit een interessant artikel? Deel het dan met je vrienden.
Geschreven door: Rozemarijn
0