Webshop

Filter

Edula® zalf

Edula® zalf zorgt voor een beschermlaagje waardoor de wond wordt gehydrateerd. Het vermindert pijn en jeuk en voorkomt ontsteking van de wond, waardoor het herstel van de beschadigde huid bevorderd wordt en overmatige littekenvorming wordt voorkomen.

Toepassingen

Edula® zalf is multi toepasbaar en zodoende zeer geschikt voor een schrale, droge en ruwe huid, huidirritaties, huiduitslag, eczeem, eerstegraads verbrandingen (ook na Laser- en Röntgen-behandeling), koortslip, hyperpigmentatie, zweertjes, tepelkloven, geïrriteerde babybilletjes, allerlei kleine wondjes zoals schaaf-, snij- en steekwondjes, en bij (tropische) insectenbeten.

Eigenschappen

Edula® zalf heeft als eigenschap dat het een vochtvasthoudende en regulerende zalf is, het verbetert de uitwisseling van vocht tussen de laagjes van de opperhuid onderling. Edula® zalf bevordert de elasticiteit van de huid en vertraagt het ontstaan van kraaienpootjes en rimpels. De conditie van de huid wordt er aanzienlijk door verbeterd, zodoende hervindt deze haar souplesse en voelt prettiger aan.

Gebruik

Edula® zalf is uitstekend geschikt voor alle huidtypen en laat zich snel en soepel verwerken. De zalf kan zowel overdag als ’s nachts worden gebruikt en is gemakkelijk aan te brengen. De huid neemt de zalf snel op, daarom is Edula® zalf goed toe te passen als nachtcrème en als lipgloss. Edula® zalf heeft een lichte aangename geur.

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van de Edula® zalf is géén gebruik gemaakt van dierproeven en schadelijke kleurstoffen zijn niet aanwezig. Er is in alle opzichten naar gestreefd een absoluut top product te maken in samenwerking met dermatologen, chirurgen en farmaceuten. Edula® zalf is dermatologisch getest en hypoallergeen.

Starten

Zodra de wond gesloten is, en een week nadat eventuele hechtingen verwijderd zijn, kan je starten met het gebruik van Edula® zalf. Behandelen van een litteken is altijd effectiever wanneer je er zo snel mogelijk mee begint, wacht daarom niet te lang met het behandelen ervan!

0