Edula® Zalf is erg geschikt om na chirurgische ingrepen,schaafwonden en andere huidbeschadigingen toe te passen. Ook de gekleurde of donkere huid geeft vaak minder hypopigmentatie te zien na beschadigingen van deze huid.

Enkele andere voorbeelden van klachten waarbij Edula® Zalf wordt toegepast zijn: droge en geïrriteerde huid, lichte vormen van eczeem, eerstegraads verbrandingen (door de zon, maar ook door de bestraling van radiotherapie), schaafwonden en insektenbeten.

Voor de nog steeds toenemende hoeveelheid mensen die last krijgen van huidklachten – ondermeer door uitdroging en overgevoeligheid voor conserveringsmiddelen, wolvetten en andere toegevoegde grondstoffen – kan Edula® Zalf de oplossing zijn.

Edula® Zalf is een vocht vasthoudende, wondhelende en onstekkingsremmende zalf. Bij wonden die niet meer bloeden voorkomt het ontsteking van de wond en wordt in vele gevallen littekenvorming tegengegaan.

Bij de ontwikkeling van Edula® Zalf is vanzelfsprekend géén gebruik gemaakt van dierproeven. Bovendien zijn er geen schadelijke kleurstoffen en conserveringsmiddelen aanwezig in dit product.

FOTO 1: patiente met getinte huidskleur direct na chirurgische ingreep.
FOTO 2: dezelfde patient na 1 week Edulazalf bedekt onder gaasje, geen noemenswaardige korst en geen pijn, wondbed blijft soepel.
FOTO 3: na 1 maand edulazalf 1 x daags.
FOTO 4: Patiente na 6 weken edulazalf met gaasje 1 x daags, is er bijna geen verkleuring te zien en de wond is zeer fraai genezen.


Edula® Zalf is dermatologisch getest en hypoallergeen. Uit onderzoek en uitgebreide tests is gebleken dat Edula® Zalf lang werkzaam is. Medische publicaties zijn beschikbaar op aanvraag.

Voor uitgebreidere informatie over littekens en de behandeling ervan kunt u deze website bezoeken: website www.dermatografie.nl