Verzend informatie

Op Edulazalf.nl kun je gemakkelijk, veilig en snel online winkelen. Mocht je desondanks vragen hebben over het online bestelproces of een andere verzendwijze prefereren, laat het dan even weten we helpen je graag. PostNL en Edulazalf.nl zijn niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte poststukken en/of pakketten, vandaar raden wij aan om voor een bestelling met track&trace te kiezen. Om de verzendkosten laag te houden verzenden wij kleine aantallen tubes in een brievenbusdoosje. Wil je dit niet kies dan voor een pakketverzending.

Edulazalf.nl verzend uw bestellingen wereldwijd. Bestellingen buiten Nederland en België kunnen per email geplaatst worden. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 48 uur te leveren. Betalingen geschieden via Ideal, PayPal, Apple pay, Bancontact of per creditcard.

Binnen Nederland werken wij met PostNL.

PostNL logo

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

  • €3,95 voor brievenbuspost
  • €4,60 voor brievenbuspost met Track and Trace
  • €6,75 voor een pakket met Track and Trace

De verzendkosten naar België bedragen:

  • €4,75 voor brievenbuspost
  • €13,00 voor een pakket met Track and Trace

De verzendkosten buiten Nederland en België zijn beschikbaar op aanvraag via: info@edulazalf.nl

Niet thuis?
De bestellingen worden grotendeels per brievenbuspost geleverd. Indien je een grotere bestelling geplaatst hebt die per pakket geleverd dient te worden en je bent vervolgens niet thuis, dan probeert PostNL het pakket standaard bij de buren af te leveren. Als dat ook niet lukt, wordt er een bericht achtergelaten dat de volgende werkdag een tweede poging gedaan zal worden.

Wegens hygiëne overwegingen kan het product niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is.

0