logo Edulazalf
Edulazalf heeft zich al ruim 35 jaar bewezen als een veilig en natuurlijk product. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!

Aanbieding stopt over:

Nog 4 beschikbaar
1
SHIPPING
Where to ship it?
13,94
1
EZ Lipcare 10 ml
EZ Lipcare 10 ml × 1
-
+
9,95
Subtotaal 9,95
Verzending 3,99
Totaal 13,94

Bestel informatie

Verzendmethode

Jouw bestelling

EZ Lipcare
Aantal
Prijs
1
Actiekorting
- 47.49%
-
+
9,95
Subtotaal 9,95
Verzending 3,99
Totaal 13,94

Betaalmethode

*Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken zoals omschreven in onze privacybeleid.

WAAROM EDULA LIPCARE:
Ruim 35 jaar bewezen kwaliteit
- Anoniem
5/5
“Product geprobeerd naar aanleiding van de recencies, super! Heel blij mee als remedie tegen eczeem plekken en onrustige huid (gezicht). Ben er heel blij mee hoop alleen nog op een groter formaat tube in de toekomst.”
- Diana Elsen
5/5
“Het product doet meer dan dat ik zelf had verwacht. Het enige nadeel is dat je dagelijks consequent moet blijven gebruiken en het kost dus tijd. Geduld wordt echter beloond! Rode plekjes en rare plekjes krimpen, slinken en verdwijnen uiteindelijk of worden minder rood, krimpen en vallen minder op. Voor het doel om de huid te kalmeren en jezelf goed te verzorgen prima geschikt. De ijdelheid wordt beloond indien je geduld hebt. Voor mij beste resultaten tot nu toe en toch diverse producten geprobeerd. Blij verrast!”
- Mici
5/5
“Top zalf! Heb een gevoelige huid en vlekjes verdwijnen evenals kapotte huid op de handen! Smeert heel fijn en krijg geen allergische reactie. Fijne klantenservice, vriendelijk en accuraat!”
- Rohini Kalpage
5/5
“De ervaring van dit product was geweldig. Ik was er nooit eerder mee begonnen. Maar je kan het voor zoveel dingen gebruiken. Echt een aanrader. Ik heb zelf last van pigmentatie. Nadat ik de zalf gebruikt had zag ik na enkele weken stukken verbetering. Service is netjes en snelle leveringen.”
Edulazalf – Bingelradestraat 42 – 6845 HC Arnhem NL – KvK 59553103